Medical Expert Health

Luni - Duminică

24/7

Turcia

Istanbul

Micropigmentarea scalpului

Cuprins

Aplicația de micropigmentarea scalpului este aplicată pentru a oferi aspectul părului în toate zonele în care subțierea și căderea părului apar. Acest lucru se realizează prin plasarea de pigmenți care vor da aspectul de păr pe zona cu păr. Pierderea părului este o problemă comună atât pentru femei, cât și pentru bărbați în zilele noastre. În timp, pierderea părului din cauze precum vârsta, genetica, căldura și utilizarea incorectă a produselor poate afecta negativ psihologia indivizilor. Persoanele care doresc să se simtă mai tinere și mai energice pot obține o nouă imagine cu ajutorul micropigmentării scalpului. Cu toate acestea, este important să se solicite ajutorul experților pentru a obține cele mai precise rezultate.

Problema pierderii părului poate începe la persoanele tinere. După pubertate, în special la bărbați, problema pierderii părului este influențată de factori genetici.

 • Pentru a evita pierderea părului, este benefic să se evite produsele de styling care utilizează căldură.
 • La fel, produsele cosmetice cum ar fi gelul de păr și spray-ul de păr pot provoca, de asemenea, pierderea părului.
 • Îngrijirea regulată a părului este importantă pentru a face față pierderii părului.
 • Cu toate acestea, micropigmentarea scalpului este una dintre cele mai eficiente metode pentru persoanele cu problemă permanentă de pierdere a părului.
 • Pigmentarea specială este aplicată la rădăcinile părului și se obțin rezultate permanente în acest fel.

Persoanele care au experimentat pierderea părului pentru o perioadă lungă de timp pot avea un păr mai gros și mai natural prin efectuarea micropigmentării scalpului.

Saç Simülasyonu Öncesi & Sonrası

Micropigmentarea scalpului pentru a ascunde cicatrici și semne

Persoanele care au cicatrici sau arsuri pe scalpul lor se pot debarasa de aspectul neplăcut prin obținerea micropigmentarea scalpului. Procedura, care dă un efect de păr natural, este avantajoasă pentru persoanele care nu au păr din cauze genetice.

Micropigmentarea scalpului cu pigmenti naturali (tatuaj)

Problema cheliei poate determina bărbații să își piardă încrederea în sine. În cazul femeilor, însă, pierderea părului poate să nu fie completă, dar pot apărea probleme de pierdere a volumului și subțierea firului de păr.

 • În micropigmentarea scalpului, micro-pigmentarea este aplicată prin sesiuni speciale pe zonele chelioase.
 • Deoarece această metodă repară linia părului, ajută indivizilor să se simtă mai bine în privința aspectului lor.
 • Micropigmentarea scalpului, care poate fi descrisă ca o procedură cosmetică permanentă, poate obține rezultate eficiente deoarece este aplicată în stratul inferior al pielii.
 • Micropigmentarea, care este o procedură eficientă, ajută pigmenții din scalpul indivizilor să devină activi.

Se acordă atenție ședințelor regulate!

Este important ca persoanele care au micropigmentarea scalpului să facă controale regulate pentru a obține cele mai bune rezultate. Procesul, cunoscut și sub numele de tatuajul scalpului, începe să își arate efectul după cel mult 1-2 sesiuni.

 • Pentru a evita orice problemă de sănătate ulterioară, este important ca persoanele care doresc să efectueze micropigmentarea scalpului să solicite ajutorul unor clinici specializate și profesioniste.
 • În fiecare sesiune, rădăcinile părului devin mai active și procesul începe să își facă efectul.
 • Procesul de simulare este adaptat tipurilor de scalp și piele ale fiecărei persoane, precum și culorii părului pentru rezultate mai reușite.

A avea un astfel de proces pentru persoanele care experimentează o cădere continuă a părului și subțierea acestuia va fi avantajos pentru obținerea de soluții permanente. În acest fel, indivizii se pot simți mai bine în privința lor. Prețurile pentru micropigmentarea scalpului sunt determinate în funcție de dimensiunea zonei și numărul de sesiuni.

Pentru a face o cerere de rezervare...

Consultație gratuită