Medical Expert Health

Luni - Duminică

24/7

Turcia

Istanbul

Transplant de păr

Cuprins

Pentru persoanele care experimentează căderea părului sau subțierea firului de păr, transplantul de păr este cea mai simplă modalitate de a restaura părul în mod natural și permanent. În loc să folosească păr artificial, părul natural al persoanei este transplantat în zonele în care s-a pierdut părul. În timpul procedurii de transplant de păr, firul de păr va fi preluat din zone în care părul persoanei nu se subțiază sau nu cade. Transplantul de păr este o modalitate de a suplimenta părul în zone în care nu crește folosind părul natural al unei persoane.


Căderea părului apare mai frecvent la bărbați decât la femei. Prin urmare, bărbații au tendința să facă transplant de păr mai des. Aproape 50% dintre bărbații cu vârsta peste 50 de ani experimentează căderea părului. Ar fi incorect să spunem că căderea părului afectează doar bărbații, deoarece femeile pot de asemenea experimenta probleme de cădere și subțiere a părului.

Saç Ekimi Prosedür

Transplantul de păr prin metodă FUE

Cu metoda FUE, zona donatoare dintre cele două urechi, care se află în partea din spate a capului, unde vor fi recoltate foliculii de păr, este anesteziată local pentru a amorti zona. Apoi, foliculii de păr, împreună cu țesutul microscopic din jurul lor, sunt extrase individual, cu ajutorul unor vârfuri specializate (0,6-0,9 mm) care se potrivesc cu grosimea părului dumneavoastră, fără a provoca durere, disconfort sau durere. Foliculii de păr extrase sunt apoi transplantati în zona calvitiei prin incizii mici făcute de chirurg. Nu există cicatrici sau fire de sutură vizibile după procedură.

Operația este de obicei finalizată în 6 până la 8 ore și nu necesită nicio perioadă de repaus de la viața socială. Confortul oferit în timpul procedurii înseamnă că așteptarea pentru perioade lungi nu este altceva decât o pierdere de timp. După transplantare, nu există simptome precum umflarea capului, vânătăi în jurul ochilor, durere sau sângerare. Singura cerință din partea dumneavoastră este să utilizați cu atenție medicamentele prescrise timp de o săptămână și să acordați atenție ghidurilor pe care le furnizăm în primele zile. Prin acordarea de atenție acestor aspecte, putem asigura că aveți cea mai bună experiență post-transplantare cu complicații minime.

Metoda DHI de transplantul de păr

Metoda DHI este o tehnică de transplant de păr care ia în considerare confortul specialistului și al echipei de transplant de păr, precum și estetica pacientului. Cu utilizarea stiloului de transplant de păr DHI, procesul de transplant de păr a devenit mai eficient și mai modern. Folliculii de păr (grafturile) preluați din zona donatoare sunt implantati direct folosind dispozitive speciale, fără a fi necesară deschiderea vreunor orificii sau canale în zonele în care se va face transplantul de păr.

Faptul că nu se deschid canale în zona de transplantare crește numărul de grafturi care pot fi transplantate și permite o implantare mai densă. Procesul de recuperare după tehnica DHI este mai scurt în comparație cu metodele anterioare. Cea mai importantă avantaj a metodei DHI de transplant de păr este densitatea transplantului realizată. Cu utilizarea stiloului de transplant de păr în tehnica DHI, foliculii de păr pot fi transferați direct în direcția dorită, rezultând o apariție mai naturală.

Transplantul de păr Sapphire FUE

Tehnica Safir FUE (Follicular Unit Extraction) este cea mai nouă tehnologie în transplantul de păr la nivel mondial. Safirul este un mineral prețios, iar vârfurile de safir sunt utilizate în utilizarea capetelor de safir. În timpul procedurii, în loc de lamele metalice, se preferă vârfurile speciale de safir pentru a crea canalele pentru transplantul de păr. Utilizarea vârfurilor de safir în metoda FUE nu este o tehnică separată, ci un nou tip de inovație în cadrul FUE. Este o aplicație dezvoltată pentru a minimiza formarea crustelor în zona în care vor fi transferate rădăcinile părului și pentru a minimiza procesul de vindecare menținând canalele la un nivel minim dincolo de nivelul normal. Datorită acestei aplicații, toate simptomele și posibilitățile care pot apărea după procesul de transplant de păr sunt complet minimizate. Prin urmare, a devenit una dintre cele mai preferate aplicații din ultima vreme.

Tehnica Safir FUE începe cu o procedură de anestezie locală. După anestezie, rădăcinile părului sunt colectate cu ajutorul unui micro motor. În timpul acestui proces de colectare, rădăcinile părului sunt luate una câte una, folosind vârfuri de micro motor cu dimensiuni cuprinse între 0,6 și 0,8 mm. După colectare, procesul de transfer este realizat către canalele care vor fi deschise în zona de transplantare. Rata de succes a transplantului de păr este direct proporțională cu aspectul natural obținut. Acest aspect natural este obținut prin luarea în considerare a unghiului, frecvenței și direcției de transplantare a rădăcinilor părului după procedură. Folosirea vârfurilor Safir pentru procedură este un detaliu important pentru a atinge cea mai mare eficiență, luând în considerare aceste detalii. O altă inovație pe care o aduc vârfurile Safir în zona transplantului de păr este capacitatea de a permite mult mai multe transplanturi de rădăcini, datorită deschiderii canalelor cu unghiuri minime. Prin urmare, se obține un succes serios în obținerea densității dorite a părului. Pentru a obține densitatea dorită a părului, consultările cu experții noștri vă vor ajuta să obțineți informații detaliate despre proces.

Pentru a face o cerere de rezervare...

Consultație gratuită