Medical Expert Health

Luni - Duminică

24/7

Turcia

Istanbul

întrebări frecvente

CE SUNT DETERMINATE PREȚURILE DHI LA TRANSPLANT DE PĂR?

În primul rând, după ce se stabilește cât de mult păr a fost călcat și câte grefe vor fi transplantate sub controlul medicului, se face un proces special de preț pentru transplant și se determină cât va plăti persoana pentru tratament. În transplantul de păr DHI, prețul se face în funcție de numărul de grefe de transplantat.

CUM SE FACE TRANSPLANTUL DE PĂR NATURAL?

După ce a fost examinat de medici specialiști și a determinat tipul de cădere a părului, prima etapă începe cu un design frontal al firului de păr potrivit pentru forma feței pacientului. Dacă grefele colectate după design sunt plantate în funcție de direcția de creștere a părului și plantate la frecvența planificată, se poate face transplantul natural de păr.

VA CREȘTE PARUL TRANSPLANTAT?

Este nevoie de timp pentru ca ciclul de creștere a părului să revină la normal după transplantul de păr. Rădăcinile plantate încep să crească de sub piele după 3-4 luni.

PARUL TRANSPLANTAT VA AREA NATURAL?

Primul an de transplant de păr este foarte important. Părul transplantat intră în ciclul normal de creștere la sfârșitul lunii a 6-a și capătă un aspect natural la sfârșitul lunii a 10-a sau a 12-a, în funcție de structura fiziologică a persoanei.

PĂRUL INSTALAT CARE?

Ca în orice operație, după transplantul de păr, organismul intră în procesul de adaptare la procedură. Căderea părului poate fi observată în primele 1 până la 5 săptămâni după transplant. Cu toate acestea, aceasta este o situație temporară. Rata căderii părului poate varia în funcție de diverse motive precum tehnica utilizată, subțirea scalpului persoanei și structura părului.

CARE ESTE CEA MAI BUNA METODĂ DE TRANSPLANT DE PĂR?

Cea mai bună metodă de transplant de păr variază de la persoană la persoană. Motivul pentru aceasta este că există diferite tipuri de căderea părului. Tehnicile de transplant de păr ar trebui tratate cu metoda cea mai potrivită pentru tipul de cădere a părului al pacientului.

CÂND ÎNCEPE CADEREA PĂRULUI LA BĂRBAȚI?

Bărbații care au vârsta de 20 de ani se pot confrunta cu problema căderii părului. Caderea parului este observata la 60% dintre barbatii in varsta de 30 de ani si la 30% dintre barbatii in varsta de 40 de ani.

CE ESTE TRANSPLANTUL DE PĂR FUE?

În transplantul de păr FUE, foliculii de păr din zona donatoare sunt prelevați unul câte unul și transplantați în zona de transplantat unul câte unul. Această tehnică este realizată cu instrumente milimetrice într-o manieră fără sudură și fără sudură.

CARE SUNT DIFERENȚELE DE TEHNICĂ FUE ȘI METODĂ DHI?

Tehnica DHI se bazează pe metoda FUE. Ca și în procesul de transplant de păr cu tehnica FUE, se prelevează rădăcinile, se deschid canalele și are loc procesul de transplant de păr. În metoda de transplant de păr DHI, foliculii de păr sunt prelevați cu un stilou special și rădăcinile sunt transplantate în exterior fără a pierde timp, spre deosebire de metoda FUE. Ele diferă unele de altele deoarece formularele lor de cerere sunt diferite.

CARE SUNT AVANTAJELE TEHNICII FUE?

În tehnica FUE, rădăcinile sunt prelevate din zona donatoare fără a face o incizie pe scalp. În acest fel, procesul de recuperare după procedură este rapid. Deoarece procesul de vindecare este rapid, nu este nevoie să așteptați prea mult între sesiuni. Absența durerii și pierderea senzației tisulare la pacienți după transplantul de păr cu tehnica FUE se numără printre avantaje.

GRAFT, CE ESTE GRAFT?

Foliculii de par sunt colectati de pe ceafa persoanelor care doresc sa faca transplant de par, din locul pe care il numim zona donatoare, iar in interiorul acestor foliculi de par se afla o bucata de tesut, care se numeste grefa.

CÂT TREBUIE SĂ AȘTEPT PENTRU A DOUA OPERAȚIE DE TRANSPLANT DE PĂR?

Dacă zona donatoare a pacientului este potrivită pentru colectarea rădăcinilor și a trecut cel puțin un an între două transplanturi de păr, se poate efectua o a doua operație de transplant de păr.

SE APLICĂ TRANSPLANTUL DE PĂR PENTRU PACIENȚELE FEMEII?

Cauzele caderii parului la femei pot fi genetice, precum si efecte sezoniere sau de mediu in perioadele speciale precum sarcina si menopauza. Transplantul de păr poate fi aplicat și femeilor pentru căderea părului din astfel de motive.

CUM SE FACE TRANSPLANTUL DE PĂR LA FEMEIE?

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, au apărut și inovații în metodele de transplant de păr. Datorită tehnicilor de transplant de păr FUE și DHI, care oferă posibilitatea transplantului de păr neras, femeile pot transplanta cu ușurință părul în zona dorită cu foliculi de păr prelevați din zona donatoare.

CE ÎNSEAMNĂ MEGA SESIUNE?

Termenul Mega Session este folosit pentru aplicații cu 4000-4500 de grefe sau mai multe într-o singură sesiune. Este transplantul unui număr mare de grefe pentru pacienții care au o zonă de chelie foarte mare sau care doresc să acopere mai multe zone cu cea mai mică ședință posibilă.

CARE SUNT DIFERENȚELE DINTRE PRP ȘI MEZOTERAPIE?

Diferența dintre mezoterapie și PRP (Platelet Rich Plasma) este materialele folosite. Se aplica cu cocktail-uri de vitamine gata preparate, pe care le numim mezoterapie, iar trombocitele obtinute din sangele propriu al persoanei sunt folosite in PRP.

CARE SUNT INGREDIENTELE ACTIVE UTILIZATE ÎN TRATAMENTUL PRP?

Este o metodă de tratament aplicată sub formă de injecție în țesuturile care sunt planificate a fi tratate în organism, care suferă diverse proceduri prelevate din sângele propriu al pacientului. Substanța activă utilizată în tratamentul PRP este plasma bogată în trombocite.

CÂTE SESIUNI ESTE EFICIENT TRATAMENTUL PRP?

Aplicarea PRP este eficienta daca se face sub forma a 3 sau 4 sedinte cu un interval de 2 saptamani. Aceasta este exprimată ca 1 cură. La sfârșitul unui an, se recomandă din nou unul sau două cicluri.

CÂT SÂNGE ESTE LUAT ÎN TRATAMENTUL PRP?

În funcție de locul în care va fi injectat PRP, cantitatea de sânge luată poate varia și ea. Tratamentul împotriva căderii părului este injectat în scalp, iar sângele care trebuie luat pentru această procedură este de aproximativ 20 de mililitri.

CARE SUNT BENEFICIILE TRATAMENTULUI PRP?

Asigură regenerarea celulelor. Când este utilizat în tratamentul părului, ajută la regenerarea și refacerea părului de pe scalp.

CE TREBUIE FAC DACĂ SIMT DUREREA DUPĂ OPERAȚIA DE TRANSPLANT DE PĂR?

Transplantul de păr este o operație chirurgicală și se poate simți o ușoară durere după aplicare, iar analgezicele pot fi luate sub controlul medicului.

TRANSPLANTUL DE PĂR ESTE O PROCEDURĂ DURURĂ?

În timpul operației de transplant de păr se aplică anestezie locală, astfel încât nu există dureri în timpul procedurii.

CARE ESTE CEL MAI BUN SEZON PENTRU TRANSPLANT DE PĂR?

Este potrivit pentru operația de transplant de păr în toate anotimpurile. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă foarte serios după transplantul de păr. Nu este recomandat să stai la soare ore lungi sau să înoți în mare, așa că nu sunt preferate lunile de vară.

CARE SUNT POSIBILE RISCURI LEGATE DE TRANSPLANTUL DE PĂR?

Este riscant în cazuri precum alcoolul, fumatul și consumul de diluanți ai sângelui, cum ar fi aspirina, înainte de operație. Procesul ar trebui să continue cu consultarea unui medic specialist.

PĂRUL SE ÎNGRĂȘĂ CU TRANSPLANTUL DE PĂR?

Nu există o îngroșare a părului existent, dar cu cât este mai mare numărul de grefe transplantate, cu atât părul este mai dens și un aspect luxuriant.

DE UNDE SĂ OBȚIN GRAFELE UTILIZATE ÎN PROCESUL DE TRANSPLANT DE PĂR?

Grefele sunt colectate din zona părului sănătos dintre cele două urechi din zona ceafei, pe care o numim zona donatoare. In cazurile in care zona donatoare este insuficienta, pieptul poate fi luat si din zona barbiei, insa prima alegere este intotdeauna zona ceafa.

TRANSPLANTUL DE PĂR SE POATE FACE A DOUA Oara?

Dacă densitatea dorită nu este atinsă sau pacientul nu este mulțumit de rezultat, acesta poate avea din nou transplant de păr la cel puțin 1 an de la ultima operație.

CARE SUNT EFECTELE SECUNDARE ALE PROCESULUI DE TRANSPLANT DE PĂR?

În perioada postoperatorie, pot apărea edem și pot apărea mici cruste în jurul foliculilor de păr din zona în care este transplantat părul. Durerile și durerile ușoare în timpul perioadei de recuperare sunt efecte secundare ale transplantului de păr. Aceste reacții adverse dispar în aproximativ 15 zile.

TRANSPLANTUL DE PĂR DĂ REZULTATE PERMANENTE?

În acest sens, este importantă vârsta la care se efectuează transplantul de păr. Deoarece căderea părului de tip androgenetic se extinde de-a lungul anilor. Cu alte cuvinte, părul unei persoane care a avut un transplant de păr la vârsta de 30 de ani poate cădea până la 50 de ani. Totuși, dacă o persoană a cărei căderea părului a încetat este transplantată, soluția va fi permanentă.

CUM SE FAC UN TRANSPLANT DE PĂR?

După determinarea celei mai potrivite tehnici de plantare, pacientului i se aplică anestezie locală. Grefele sunt colectate din zona donatoare și acești foliculi de păr sunt separați de țesuturi și pregătiți pentru plantare. După ce se hotărăște numărul de grefe de transplantat, direcția firelor de păr și linia părului din față, foliculii de păr sunt plasați în zona chelie determinată.

POATE TRANSPLANTUL DE PĂR SĂ ALINEAȚI PROBLEMA RĂU?

Dacă părul prelevat din zona donatoare este suficient de sănătos și procesul de transplant a fost realizat cu succes, problema cheliei este complet eliminată.

CÂT DURĂ TRANSPLANTUL DE PĂR?

Durata operației variază în funcție de numărul de grefe de transplantat și de tehnica de transplant de păr folosită. Cu o valoare medie, putem spune că este un proces care durează cel mult 8 ore.

EXISTA O VÂRĂ IDEALĂ PENTRU A FĂ UN TRANSPLANT DE PĂR?

Deși nu există o vârstă specifică pentru transplantul de păr, majoritatea celor care au transplant de păr au vârste cuprinse între 25-45 de ani. În general, căderea părului cu model masculin se oprește după vârsta de 40 de ani, iar dacă transplantul de păr se efectuează la această vârstă, poate fi o alegere ideală, deoarece nu se va pierde mai târziu.

CÂND ESTE CEL MAI BUN MOMENT PENTRU OPERAȚIA DE TRANSPLANT DE PĂR?

Nu există un interval de timp specific. Este recomandat să o faci ori de câte ori persoana se simte pregătită.

EXISTA O LIMITĂ DE VÂRSTA PENTRU OPERAȚIA DE TRANSPLANT DE PĂR?

Deși nu există o anumită limită de vârstă, transplantul de păr la o vârstă fragedă oferă rezultate mai bune. Cel mai important factor in operatia de transplant de par este daca caderea parului a fost finalizata sau nu. În special în căderea părului cu model masculin, rata de cădere începe să scadă în jurul vârstei de 40 de ani. După această perioadă, problema cheliei este definitiv eliminată în transplantul de păr. Pe scurt, transplanturile de păr cu vârste cuprinse între 20 și 65 de ani dau rezultate de succes în funcție de adecvarea lor în zona donatoare.

CÂT DURĂ OPERAȚIA DE TRANSPLANT DE PĂR?

Durata operației de transplant de păr depinde de factori precum tehnica de transplant de păr aplicată și câte grefe sunt utilizate. Timpul de procesare are loc în medie între 6 și 8 ore.

CÂND TREBUIE FĂCĂ OPERAȚIA DE TRANSPLANT DE PĂR?

Nu există un interval de timp specific pentru efectuarea operației de transplant de păr. Operația de transplant de păr nu este însă recomandată în lunile de vară, deoarece este incomod să fii expus la soare după operație și să intri în mare sau în piscină.

POT MĂ TUNDE ÎNAINTE DE OPERAȚIA DE TRANSPLANT DE PĂR?

Înainte de operația de transplant de păr, este în regulă ca persoana să-și tundă părul conform dorințelor sale.

CÂND POT ÎNTOARCE LA MUNCĂ DUPĂ OPERAȚIA DE TRANSPLANT DE PĂR?

Dacă persoana nu dorește să fie cunoscută operația de transplant de păr, are nevoie de o perioadă de așteptare de 10 până la 14 zile pentru a permite zonei donatoare să se vindece. Dacă nu există nicio îngrijorare cu privire la confidențialitate, este posibilă revenirea la muncă sau la activități sociale în termen de 4 zile de la operație.

CÂND POT VEDE REZULTATUL OPERAȚIEI DE TRANSPLANT DE PĂR?

Este nevoie de 1 an pentru a vedea rezultatul operației de transplant de păr. Este nevoie de 3-4 luni pentru ca rădăcinile transplantate să se vindece și părul să crească. După aceea, este nevoie de 10-12 luni pentru ca părul să crească și să vadă rezultatul complet.

SIMȚI DUREREA LA OPERAȚIA DE TRANSPLANT DE PĂR?

În procedurile de transplant de păr, pacientul este anesteziat cu anestezie locală, astfel încât durerea este minimă sau nu se simte deloc.

TREBUIE SĂ OPRIM MEDICAMENTELE PE CARE LE FOLOSesc REGULAMENT ÎNAINTE DE OPERAȚIA DE TRANSPLANT DE PĂR?

Înainte și după operația de transplant de păr, cu siguranță ar trebui să se desfășoare sub controlul medicului. Medicamentele utilizate în mod regulat trebuie raportate medicului și dacă medicamentul trebuie întrerupt în conformitate cu sfatul experților, medicamentul trebuie luat.

CÂND POT MĂ TIND PĂRUL DUPĂ OPERAȚIA DE TRANSPLANT DE PĂR?

Se recomanda efectuarea primei tunsori la aproximativ 2 luni dupa operatia de transplant de par. Pentru a nu deteriora foliculii de păr nou plantați, este mai convenabil să tăiați cu foarfece în loc de aparat de ras.

SE POATE APLICARE TRANSPLANTUL DE PĂR FĂRĂ A zgâria părul?

Datorită noilor tehnologii și tehnici în curs de dezvoltare, transplantul de păr neras poate fi efectuat. Cu tehnica FUE și metoda DHI, foliculii de păr pot fi colectați din zona donatoare și transplantați în zona dorită fără a fi necesară răzuirea părului.

VOR SIMȚI DUREREA ÎN TIMPUL TRANSPLANTULUI DE PĂR?

Este cea mai folosită și preferată metodă FUE în transplantul de păr. Datorită acestei metode, orice durere sau durere nu este aproape niciodată simțită.

TRANSPLANTUL DE PĂR DUNEAZĂ CELULELE NERVIVE?

Dacă este efectuat de un medic specialist și o echipă, transplantul de păr nu dăunează deloc celulelor nervoase. Dacă canalele deschise sunt ajustate la adâncimea necesară, procesul este finalizat fără a deteriora rădăcinile sau împrejurimile lor în timp ce se colectează rădăcini din zona donatoare, astfel încât celulele nervoase să nu fie deteriorate.

CÂND POT MĂ REINTORC LA MUNCĂ DUPĂ TRANSPLANT DE PĂR?

Dacă persoana dorește ca operația de transplant de păr să rămână ascunsă, ar trebui să aștepte 10 până la 14 zile pentru a permite zonei donatoare să se vindece. Cu toate acestea, dacă nu este o problemă să rămână confidențial, el poate reveni la viața sa profesională și socială în a 4-a zi după operație.

CE TREBUIE FAC DUPĂ TRANSPLANT DE PĂR?

Transplantul de păr este un proces foarte important după operație. În acest proces, trebuie acordată atenție modului în care este spălat părul, de la perna de dormit până la pilota. Ar trebui evitate razele solare dăunătoare și șampoanele chimice și produsele de îngrijire. Pentru orice problema care iti vine in minte dupa operatie, trebuie solicitat ajutorul unui specialist.

CARE ESTE DENSITATEA PLANIFICATĂ DUPĂ TRANSPLANTUL DE PĂR?

Ochiul uman nu poate face diferența între 50%-100% densitatea părului, așa că raportul de densitate dorit ar trebui să fie de cel puțin 50% din densitatea naturală a părului. În transplantul de păr, există factori precum grosimea părului persoanei, starea de sănătate a zonei donatoare și chiar vârsta și sexul persoanei care afectează densitatea. Cu alte cuvinte, în prima ședință, transplantul de păr va fi efectuat la o densitate de 35% până la 45%.

POATE AVEA CINEVA UN DONATOR ÎN TRANSPLANT DE PĂR?

Donatorul poate fi din diferite părți ale corpului persoanei, dar nimeni altcineva nu poate fi donator. Singura situație în care altcineva poate fi donator este cu gemeni identici.

RĂDĂCINIILE LUATĂ DIN ZONA DONATOR ÎN TRANSPLANTUL DE PĂR CRESC DIN NOU?

Rădăcinile prelevate din zona donatoare nu pot crește, dar întrucât sunt destul de frecvente în comparație cu alte zone ale scalpului, diluția prelevată din zona donatoare nu se va observa. Rădăcinile sunt luate la intervale și nu este lăsat spațiu pentru ele. Cu alte cuvinte, nu va fi evident din exterior că părul din zona donatoare nu crește.

CE METODA AR TREBUI PREFER PENTRU TRANSPLANTUL DE PĂR?

Tipul căderii părului diferă de la persoană la persoană. Din acest motiv, metodele de transplant de păr trebuie efectuate în funcție de tipul de vărsare. Cu toate acestea, tehnica FUT, care este cea mai veche dintre tehnicile de transplant de păr, a rămas în urmă. Tehnica de transplant de păr FUE este metoda cea mai preferată datorită ușurinței și vitezei procesului de recuperare postoperatorie.

CÂT DUPĂ TRANSPLANTUL DE PĂR SE POATE APLICA PRP?

După transplantul de păr, se poate acorda suport de tratament PRP pentru a accelera atașarea foliculilor de păr și perioada de recuperare. Nu este nevoie de un anumit timp de așteptare pentru acest proces. De fapt, metoda FUE suportată de PRP este destul de comună și dă rezultate foarte reușite.

CÂT TIMP SE FOLOSEȘTE ȘAMPONUL DUPĂ TRANSPLANTUL DE PĂR?

In a 3-a sau a 4-a zi dupa operatia de transplant de par se va efectua prima spalare in centrul in care a fost efectuat transplantul de par. După prima spălare, trebuie să fii informat de medicul specialist despre când și cum să-ți speli părul.

POATE SA EXISTĂ PIERDERE DUPĂ TRANSPLANTUL DE PĂR?

După transplantul de păr, există o fază numită eliminarea șocului. În locul în care părul este transplantat, firele de păr de pe foliculii de păr sunt lăsate temporar, iar această pierdere de șoc este un proces unic.

PROCES DE VINDECAREA DUPĂ TRANSPLANTUL DE PĂR

Deși procesul de recuperare după operație variază de la persoană la persoană, este un proces care capătă un aspect complet natural al părului la sfârșitul unui an, trecând prin etapele de formare a crustei, mâncărimi, roșeață și eliminare a șocurilor în decurs de 1-2 săptămâni de la ziua transplantului.

DE CE APAR MĂRIRII DUPĂ TRANSPLANTUL DE PĂR?

Pentru a colecta grefe din zona donatoare, se formează mici găuri în scalp, iar aceste găuri formează mici cheaguri de sânge. Aceste cheaguri și crusta ulterioară provoacă, de asemenea, mâncărime. Mâncărimea este o parte a procesului natural experimentat după operație.

CINE ARE CEL MAI NEVOIE DE TRANSPLANT DE PĂR?

Persoanele care au cel mai mult nevoie de transplant de păr sunt cele care se confruntă de mult timp cu chelie din cauza căderii părului cu model masculin. Barbatii sau femeile care si-au pierdut parul din cauza unor traumatisme sau arsuri sunt de asemenea potriviti pentru transplantul de par. Oamenii de toate genurile și vârstele ar putea dori să aibă un aspect frumos efectuând un transplant de păr.

DE CE UTILIZAȚI MINOXIDIL DUPĂ TRANSPLANTUL DE PĂR?

Minoxidilul crește timpul în ciclul de creștere al foliculilor de păr și crește diametrul și lungimea părului fin, crescând astfel calitatea părului. De asemenea, permite începerea unui nou ciclu anagen.

DE CE APAR PITCH DUPĂ TRANSPLANTUL DE PĂR?

După operația de transplant de păr, acneea poate apărea din motive precum încercarea de a aduce foliculii de păr transplantați la suprafața pielii, nepăstrarea curată a zonei de plantare, lăsând rădăcinile în interior, neputând fi luate complet și deschiderea. canalele prea adânci.

SUNT PERMANENTE URMELE CREATE DUPĂ TRANSPLANTUL DE PĂR?

O persoană care are un transplant de păr cu tehnica FUE nu are cicatrici după operație. După operația efectuată cu tehnica FUT, o linie subțire rămâne în zona donatoare a gâtului.

CÂT DURĂ REZULTATELE TRANSPLANTULUI DE PĂR?

Părul va continua să crească continuu, ca și părul nostru natural, în zonele transplantate ale persoanelor care au suferit transplant de păr.

CÂND ÎMI VA ÎNCEPE PĂRUL?

Timpul de creștere a părului poate varia de la o persoană la alta. Cu toate acestea, în general, după luna a 2-a, șocurile se termină și foliculii de păr încep să crească. În luna a 4-a, firele de păr se alungesc și încep să prindă contur. Până în luna a 6-a, foliculii de păr cresc între 45 și 80 la sută.

TRANSPLANT DE PĂR FĂRĂ TĂSIREA PĂRULUI

Cu tehnica FUE sau metoda DHI, transplantul de păr poate fi efectuat fără a tăia părul persoanei.

CE ESTE TRANSPLANTUL DE PĂR NERAS?

În operațiunile anterioare de transplant de păr, zona trebuia rasă complet în timp ce se îndepărtau foliculii de păr. Pacienților nu le plăcea să se plimbe cu părul pe jumătate ras. Această problemă a fost eliminată cu tehnica FUE Unshaven Hair Transplant.

ESTE POSIBIL TRANSPLANT DIN PĂRUL CORP?

Daca foliculii de par din zona pe care o numim zona donatoare de pe ceafa sunt insuficienti sau zona chelie este mare, parul poate fi indepartat de pe corp. Cu toate acestea, transplantul de păr realizat din păr corporal este, în general, preferat pentru intensificare, deoarece nu este complet similar cu foliculul de păr.

POT FACE UN TRANSPLANT PE PAR SLAB (EXAMINAT)?

La persoanele a căror cădere a părului aproape s-a oprit, se observă că există o rărire a părului slab în anumite zone în loc de chelie completă. Într-un astfel de caz, rărirea părului slab poate fi intensificată prin transplantul de păr și poate fi făcut să arate mai luxuriant.

Pentru a face o cerere de rezervare...

Consultație gratuită