Medical Expert Health

Luni - Duminică

24/7

Turcia

Istanbul

Fevzi Ercan Açıkel

Cel mai de succes centru de transplant de păr din Turcia

Răspundem la întrebările dvs. despre operațiile de transplant de păr, barbă, mustață, sprâncene, pigmentare a părului și sprâncenelor (tatuaj), PRP și proceduri de mezoterapie. Contactați-ne pentru rezultate reușite ale transplantului de păr!

De ce Medical Expert Health?

Din 2010, efectuăm operații cu echipamente de ultimă generație pentru fiecare pacient doar o dată, într-un mediu steril sub îndrumarea medicilor și a profesioniștilor din domeniul sănătății, pentru a ne asigura că pacienții noștri se simt confortabil. Echipa noastră, care oferă suport înainte și după operații în 5 limbi, 24/7, nu vă va solicita niciodată taxe suplimentare în afara celor declarate în procesul dvs. de vânzare și rezervare.

Cu certificatul nostru de garanție pe care vi-l oferim după operație, părul care cade pe viață vă este încredințat nouă.

Pentru a face o cerere de rezervare...


Consultație gratuită

Centrul Internațional de Turism Medical

Realizați-vă visurile cu tehnologiile noastre avansate și echipa noastră de experți!

Echipa Profesională

OPERAȚII FIABILE

Efectuăm operații de transplant de păr, transplant de barbă-mustăți, transplant de sprâncene, PRP, mezoterapie, pigmentare a părului și micro pigmentare a scalpului cu echipa noastră de medici de estetică medicală și profesioniști în domeniul sănătății.

Suport Live 24/7

ADRESA SERVICIULUI DE CALITATE

Cu echipa noastră experimentată și profesionistă care are 10 ani de cunoștințe, acumulări și expertiză, suntem întotdeauna alături de dumneavoastră cu abordarea noastră de servicii de calitate, fără a compromite viziunea noastră.

TR, EN, FR, ES, AR

ECHIPA DE INTERPREȚI VORBIND 5 LIMBI

Cu echipa noastră de vânzări și traducători profesioniști, care sunt disponibili 24/7 pentru a vă asista în persoană sau online înainte și după operațiile dvs., viitorul, visurile și sănătatea dumneavoastră sunt încredințate nouă.

Servicii Medicale

Tratamentele Noastre

Saç Ekimi

TRANSPLANT DE PĂR

Metode, Ghiduri Pre- și Post-procedură

Sakal & Bıyık Ekimi

IMPLANT DE BARBĂ ȘI MUSTAȚĂ

Metode, Ghiduri Pre- și Post-procedură

Kaş Ekimi

IMPLANT DE SPRÂNCENE

Metode, Ghiduri Pre- și Post-procedură

Saç Pigmentasyonu

MICROPIGMENTAREA SCALPULUI

Metode, Ghiduri Pre- și Post-procedură

Kaş Pigmentasyonu

MICROPIGMENTARE SPRANCENE

Metode, Ghiduri Pre- și Post-procedură

PRP

TRATAMENTUL PRP

Metode, Ghiduri Pre- și Post-procedură

Mezoterapi

MEZOTERAPIA

Metode, Ghiduri Pre- și Post-procedură

Viziunea Noastră

Medical Expert Health aims to become the world-renowned leading health tourism company in the field of aesthetic operations related to Hair Transplantation, Beard Transplantation, Mustache Transplantation, Eyebrow Transplantation, PRP Therapy, Mesotherapy, and Hair and Eyebrow Pigmentation by providing high-quality services in accordance with national and international standards.

Misiunea Noastră

Misiunea noastră la Medical Expert Health este de a furniza servicii de înaltă calitate și fiabile, disponibile 24/7, cu medici și personal medical specializat, respectând valorile etice și standardele naționale și internaționale, pentru a oferi tuturor pacienților noștri servicii de transplant de păr de aceeași calitate.

Broșura noastră

Broșura, care a fost un instrument de promovare preferat și eficient timp de mulți ani, devine acum disponibilă online ca totul altceva, datorită utilizării extinse a tehnologiei, minimizând astfel pierderea de hârtie.

Puteți accesa broșura noastră online detaliată pentru Transplantul de păr și toate celelalte servicii oferite de noi de aici.

Impactul proceselor asupra operațiilor

Pentru ca operațiile noastre să fie reușite, expertiza medicului și a echipei, calitatea și igiena clinicii și echipamentul steril și de ultimă generație sunt toate importante. Cu toate acestea, procedurile pe care le efectuăm înainte, în timpul și după operație au un impact semnificativ asupra rezultatului nostru.

İmza
Pregătirea preoperatorie
20%
Procedura chirurgicală
50%
Îngrijire postoperatorie
30%

Serviciile noastre de suport 24/7

Medical Expert Health este mereu cu tine!

Ücretsiz Muayene

EXAMINARE GRATUITĂ

Havaalanı Transferi

TRANSFER DE LA AEROPORT

Tercüme Hizmeti

SERVICIU DE TRADUCERE

Online Konsültasyon

CONSULTAȚII ONLINE

Online Konsültasyon Görsel

Serviciile noastre de suport 24/7

Prin trimiterea fotografiei tale prin formularul de consultație online, numărul de grefe de păr necesare pentru transplantul tău de păr poate fi calculat.

Oferim servicii de transplant de păr fără durere și garantate pe viață, cu sisteme de ultimă generație. Realizăm numărul maxim de proceduri de transplant de păr în funcție de numărul de grefe de păr necesare.

Procesul de tratament

Online & Yüz Yüze Muayene

Examinarea online și în persoană

În urma făcută a fotografiilor tuturor părților capului și trimiterea lor către clinică, se stabilește data intervenției. Pacientul își cumpără biletul de avion. Clinica asigură cazarea la hotel, transferul de la aeroport și programarea echipei. Pacientul se prezintă la spital și se efectuează analizele de sânge.

Operasyon Süreci

Procedura chirurgicală

În urma efectuării analizelor pacientului, se procedează la tunsul părului și trasarea liniei de implantare înainte de a începe procedura FUE. Folliculii de păr (graftele) sunt numărați și colectați. După finalizarea procesului de canalizare, începe etapa finală a transplantului de păr. Pacientul este transferat la hotel, iar două zile mai târziu se efectuează procedura de spălare a părului.

La zece zile după intervenție, apar crustele, semn că o mare parte a operației de transplant a părului a fost finalizată. Pentru a sprijini calitatea folliculilor de păr transplantati, pacienții sunt sfătuiți să primească cinci sesiuni de PRP și vitamine o dată pe lună.

Pacienții sunt informați că pot experimenta o fază de pierdere a părului pentru trei luni, după care părul începe să crească în fiecare lună, devenind mai gros și mai plin. Până în luna a șaptea, 75% din păr va fi crescut, iar transplantul de păr va fi 100% complet la a 12-a lună, permițând pacientului să obțină părul dorit.

Operasyon Sonrası Bakım

Îngrijirea postoperatorie

Ar trebui să utilizați regulat analgezicele, medicamentele antiinflamatoare, antibioticele și aspirina prescrise de medicul dumneavoastră. Trebuie să protejați folliculii de păr transplantati de lumina soarelui și praf. Alcoolul și fumatul nu sunt recomandate timp de 3 zile până la 1 lună după operație.

Pentru a face o cerere de rezervare...

Consultație gratuită