Medical Expert Health

Luni - Duminică

24/7

Turcia

Istanbul

Mezoterapia

Cuprins

Mezoterapia parului este o metodă de tratament care vizează prevenirea căderii părului și creșterea densității și lungimii acestuia atât la bărbați, cât și la femei. Această metodă ajută de asemenea la reglarea proteinelor, vitaminelor și altor nutrienți în scalp. Mezoterapia parului se efectuează prin injectarea unui lichid conținând nutrienți în scalp cu ajutorul unui injector. Aceasta accelerează metabolismul celular și circulația sângelui, elimină infecțiile și ajută la revitalizarea foliculilor de păr. Folosind ace de dimensiuni mici, vitamine, minerale, antioxidanți și alte componente care întăresc țesutul sunt injectate în scalp la 2-3 mm sub suprafață. Astfel, se poate obține un păr lung, puternic, voluminos și sănătos.


Mezoterapia parului se aplică în general la aproximativ 6 luni după procedura de transplant de păr pentru a întări și a hrăni firele de păr nou apărute. Această metodă ajută de asemenea la prevenirea pierderii ulterioare a părului. Nu sunt cunoscute efecte secundare sau reacții alergice asociate cu tratamentul de mezoterapia parului.

Saç Mezoterapisi

Cine nu este potrivit pentru Mezoterapia parului?

Mezoterapia parului nu este potrivită pentru persoanele cu boli de piele sau arsuri, diabet, pacienți hemofiliaci și femei gravide. În acești indivizi, pot apărea complicații în timpul sau după aplicare. Prin urmare, istoricul lor medical și starea de sănătate curentă ar trebui evaluate în prealabil pentru a determina dacă sunt potriviți pentru tratament.

Beneficiile Mezoterapia parului

  1. Previn căderea părului și crește densitatea și lungimea părului.
  2. Menține sănătatea părului prin reglarea proteinelor, vitaminelor și altor nutrienți din scalp.
  3. Accelerază circulația sanguină în scalp, permițând mai multor nutrienți și oxigen să ajungă la rădăcinile părului.
  4. Promovează creșterea părului prin accelerarea metabolismului celular din scalp.
  5. Asigură un mediu adecvat pentru o creștere sănătoasă a părului prin prevenirea formării infecțiilor în scalp.
  6. Joacă un rol activ în îmbunătățirea echilibrului hormonal și reducerea efectelor hormonului dihidrotestosteron care cauzează pierderea părului.
  7. Poate fi utilizată pentru a preveni mătreața severă sub supravegherea deciziei unui dermatolog.

Pentru a face o cerere de rezervare...

Consultație gratuită