Medical Expert Health

Luni - Duminică

24/7

Turcia

Istanbul

Implant de barbă și mustață

Cuprins

Donatorul nostru este situat între urechi și spatele capului. Folliculii de păr prelevați din această zonă sunt rezistenți la căderea părului, ceea ce înseamnă că nu vor cădea niciodată în zona transplantată. Unul dintre cele mai importante detalii în transplantul de barbă este deschiderea canalelor la un unghi potrivit și plasarea cu grijă a grefelor într-un singur mod. Transplantul de barbă este mai dificil și necesită mai multă precizie decât alte tipuri de transplant de păr.

La fel ca în transplantul de păr, putem efectua implant de barbă și mustață de până la 800-1500 de grefe într-o singură sesiune, fără a fi limitați de timp, în funcție de nevoile individuale. Cu cât părul transplantat este mai dens, cu atât mai naturală va fi barba.


Singura soluție pentru creșterea neregulată a bărbii este transplantul de barbă. Prin efectuarea unui transplant pentru chelie completă, subțiere sau căderea localizată a părului, puteți scăpa cu ușurință de această problemă. Folosim tehnica de extracție a unităților foliculare pentru implant de barbă și mustață, la fel ca în transplantul de păr.

Procesul operației

3 zile de cazare

Veți fi oaspetele nostru în hotelurile noastre contractate de 5 stele pentru toate procedurile.

Operație de 6-8 ore

Echipa noastră profesională finalizează procesul natural de implant de barbă și mustață în maximum 8 ore.

100% fără durere

Nu veți simți nicio durere sau disconfort cu dispozitivul nostru de anestezie locală fără ac!

Grefe de păr maxime

Până la 800-1500 de grefe.

Sakal & Bıyık Ekimi Fotoğrafı

Procesul post-operatoriu al transplantului de barbă și mustață

Procesul de vindecare este destul de ușor. Țesuturile se regenerează într-o săptămână până la 10 zile. Crustele roșii care apar în timpul transplantului dispar în 7-10 zile. La a zecea zi, foliculii de păr sunt bine stabiliți. Perioada de 10 zile după transplantare este o perioadă în care procesul de spălare este efectuat și crustele sunt eliminate. Acest proces este o perioadă foarte importantă care trebuie observată cu atenție.

Unele sau toate firele de păr transplantate de barbă și mustață pot suferi pierderi de șoc în termen de 1-2 luni, care este o condiție care variază de la persoană la persoană. În timp ce unii nu vor experimenta nicio pierdere de păr, alții ar putea suferi pierderea completă a părului. Pierderea de șoc este un proces normal. Barba și mustața transplantate încep să crească din nou după faza de odihnă, care este de aproximativ 2 luni după transplantare, și vor lua forma lor finală în 6 până la 8 luni.

Pentru a face o cerere de rezervare...

Consultație gratuită