Medical Expert Health

Luni - Duminică

24/7

Turcia

Istanbul

Implant de sprâncene

Cuprins

După procedura de implant de sprâncene, se obțin sprâncene naturale care nu cad și pot fi modelate după dorință pe toată durata vieții. Expresia pe care o adaugă ochii și sprâncenele noastre fețelor noastre este foarte importantă. Prin urmare, este clar cât de mult problemele cu sprâncenele ne pot afecta.

Având în vedere serviciile pe care le primesc femeile în numele frumuseții și cât de bine îngrijite sunt în condițiile de astăzi, este important să ne amintim că uneori se confruntă cu rezultate neașteptate. Printre aceste rezultate, putem menționa căderea rapidă și ireversibilă a sprâncenelor. De asemenea, motivele psihologice, medicamentele și tratamentele utilizate pentru problemele de sănătate și factorii genetici pot intensifica pierderea de sprâncene și distorsiona forma sprâncenelor. De aceea, implantul de sprâncene a devenit o soluție permanentă și populară pentru persoanele care se luptă cu aceste tipuri de probleme.


Implantul de sprâncene se efectuează utilizând tehnica de Extracție a Unității Foliculare sub anestezie locală și durează între două (2) și trei (3) ore. Implantul de sprâncene este o procedură care se aplică și bărbaților, dar a devenit în special populară printre femei.

Procesul chirurgical

Cazare pentru 3 zile

Veți fi oaspetele nostru în hotelurile noastre contractate de 5 stele pentru toate procedurile.

Intervenție chirurgicală de 2-3 ore

Ekipa noastră profesionistă efectuează implantul de sprâncene natural într-un timp de maximum 8 ore.

100% fără durere

Nu veți simți nicio durere sau disconfort cu dispozitivul nostru de anestezie locală fără ac!

Număr maxim de foliculi de păr

Până la 150-300 de grefe.

Kaş Ekimi Adımları

Procesul de recuperare după implantul de sprâncene

Procesul de recuperare după implantul de sprâncene este destul de ușor. Țesuturile se regenerează în decurs de 7-10 zile după intervenție. Cojile roșii formate în timpul implantului dispar în decurs de 7-10 zile. Rădăcinile se stabilizează bine până în ziua a zecea. Perioada de 10 zile după implant este o perioadă critică în care procesul de spălare trebuie efectuat pentru a asigura dispariția cojilor. Aceasta este o perioadă care necesită atenție deosebită.

Unele sau toate sprâncenele implantate pot să sufere pierderi de șoc în decurs de 1-2 luni. Acesta este un proces care variază de la o persoană la alta. În timp ce unele persoane nu pierd deloc, altele pot pierde complet sprâncenele implantate. Acesta este un proces normal. Sprâncenele pierdute încep să crească din nou după faza de repaus, aproximativ 2 luni după implant, și ajung la forma lor finală între 6 și 8 luni.

Pentru a face o cerere de rezervare...

Consultație gratuită